søndag den 23. november 2008

Send et kalkmaleri

Facebook kan bruges til mangt og meget. Indtil videre har jeg privat brugt det til at holde kontakten med venner, bekendte og familie. På arbejdet har jeg brugt Facebook til at kommunikere eksistensen af Institut for Farmaci og Analytisk Kemi ud i verden. Updates er en god måde at gøre opmærksom på de aktiviteter, der er på instituttet og jeg har også sendt en update ud, når der har været stillinger, der kunne være interessante for vores fans.For et stykke tid siden lavede jeg så gruppen Souvenir i håb om at få samlet materiale til mit næste eksamensprojekt, som netop omhandler souvenir. Det var et skud i tågen og et eksperiment for at se om dette var vejen frem i fremtiden. Hensigten er, at folk uploader et foto af deres yndlingssouvenir og fortæller, hvor de har købt det og hvad det betyder for dem. Det har givet mange gode samtaler om, hvad souvenir er, men ikke mange fotos.


Birkerød kirke

I går lavede jeg så en gaveapplication inspireret af historie-onlines Konge-service. Det slog mig nemlig, hvor oplagt, det var at lave en application, hvor man kunne sende et kalkmaleri til sine venner. Nu er jeg selvfølgelig lidt spændt på, hvordan det går, men jeg har forsøgt at vælge billederne med omhu, så de appelerer til så mange som muligt. Det var i øvrigt forbløffende let at lave en application, så jeg kan kun opfordre til andre med gode ideer at kaste sig ud i det.

Ingen kommentarer:

"DET ER TUSIND GANGE BEDRE IKKE AT VIDE ET KUK OM "KUNST, END AT HAVE DEN HALV-VIDEN, DER LEDER IND I SNOBBERIET" E.H.GOMBRICH