tirsdag den 1. juli 2008

Tagged: side 123

Jeg er blevet tagged af Morhaljen. Ivrige bloglæsere kender måske ideen. Den lyder som følger:

1. Ræk ud efter den nærmeste bog
2. Slå op på side 123
3. Find den femte sætning på denne side.
4. Læg denne og de følgende to sætninger ud på din weblog sammen med disse instruktioner.
5. Kommentér citatet.
6. Tag fem andre personer og kreditér den som taggede dig

Ligesom Morten har jeg det mindre problem, at jeg slet ikke kender så mange bloggere, så jeg lavede en tråd på Facebook i stedet for. Det blev egentlig meget underholdende, men vi sprang altså punkt 5 og 6 over. Her er tråden:Mit oplæg:
Den bog der lå ved siden af mig var Åsa Larssons Solstorm:
"Hurtigt, væk herfra. Men fødderne ville ikke slippe koblingen og træde speederen ned. Hun blev holdende med blikket rettet mod de små piger på verandaen."
Jeg sendte bolden videre og taggede Hans-Henrik, Ole, Dorthe, Hanne og LeneHans-Henrik (Mod Strømmen):
"Parkinsons syge er Parkinsons syge. Nogle dage har hun det bedre end andre dage" svarer Albert. "Du er ikke nogen voldelig mand".
'Jesus på dybt vand' af James Lee Burke.Ole(Sapere Aude):
"På denne, det fundamentale lag, bygger den inderverdenslige virkeligheds øvrige lag sig op. I den udstrakte ting som sådan grunder først og fremmest de bestemtheder, der ganske vist viser sig som kvaliteter, men som "i grunden" er kvantitative modifikationer af extensio's egne modi. På disse I sig selv yderligere reducérbare kvaliteter hviler så de specifikke kvaliteter som skøn, uskøn, passende, upassende, brugbar, ubruelig; inden for den primære orientering ud fra tingsligheden må disse kvaliteter opfattes som ikke-kvantificerbare værdiprædikater, gennem hvilke den først og fremmest blot materielle ting bliver stemplet som et gode."

Martin Heidegger: Væren og Tid

Ja, tak for kaffe. Jeg overvejede faktisk at snyde og tage en kogebog i stedet ;-)Dorthe:
"Rødtop sprang ned på jorden lige bag dem og skreg op, så det gav et sært i dem, for de havde jo ikke helt god samvittighed.I det samme begyndte de andre egern deres egen koncert fra toppen af de høje hasler."Hvad bilder de dumme dyr sig ind" råbte den største af drengene, da han var kommet sig lidt af forskrækkelsen. Han løb efter Rødtop, som straks sprang afsted for at hente Pus."

Fra s. 23 (ikke 123, da der kun er85 sider) i "Troldepus ved vintertid.

Vil bare lige tilføje, at dem, der refereres til er nogle skidte knægte, der vil stjæle Troldepuss og egernets nødder, tsk, tsk.. de får som fortjent!Hanne:
"I forbindelse med prissætningen kan det volde særlige problemer at anvende "oplag" som kriterie. Er der tale om en digital udgave af et trykt medie, kan oplaget sættes til at være mindst lig med oplaget for den trykte udgave. I en del år fremover vil det nok være sådan, at der vil være en større (læser/seerskare) til den analoge version end til den digitale."
"Ophavsretten i medierne" af Tove Hygum Jakobsen og Anne Louise Schelin, 1997 !!

Ak, ja der var en gang...men det giver da anledning til, at jeg endelig får ryddet op her i min reol på jobbet, for 1997 er da alt for lang tid siden...Lene:
"Jeg tænkte bare... at han måske var indblandet. Fordi han åbenbart havde voldt problemer før."
Astrid sukkede.

"Skumringstimen" af Johan Theorin. (Vinder af det svenske krimiakademis debutantpris 2007)

Ingen kommentarer:

"DET ER TUSIND GANGE BEDRE IKKE AT VIDE ET KUK OM "KUNST, END AT HAVE DEN HALV-VIDEN, DER LEDER IND I SNOBBERIET" E.H.GOMBRICH