mandag den 19. september 2005

Carpaccio

Til min store glæde gik det i fredags op for mig, at en af mine italienske yndlingsretter - en blandt mange - er opkaldt efter den italienske maler Vittore Carpaccio, som jeg absolut også har et godt øje til. Jeg skrev om ham her på siden først på året- se arkiv. Retten blev opfundet på Harrys Bar i Venedig til en anæmisk dame der var stamkunde på baren. På samme tid var der en særudstilling med Vittore Carpaccio i byen, deraf navnet.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Til gengæld er det åbenbart ikke på "åstedet" at man bør indtage denne ret (jeg fik ellers straks tanker i dén retning...) - se selv: http://www.virtualtourist.com/travel/Europe/Italy/Veneto/Venice-140867/Restaurants-Venice-Harrys_Bar-BR-2.html

"DET ER TUSIND GANGE BEDRE IKKE AT VIDE ET KUK OM "KUNST, END AT HAVE DEN HALV-VIDEN, DER LEDER IND I SNOBBERIET" E.H.GOMBRICH