torsdag den 19. juli 2007

En kunstbog til ferien

Mangler du en god kunstbog til ferien, kan jeg varmt anbefale Rune Gade og Camilla Jalvings "Nybrud - dansk kunst i 1990erne"Bogen er skrevet i et godt og læsevenligt sprog uden at blive poppet. Det er sjældent jeg ligefrem "sluger" en kunstbog, men her er der tale om to virkelig gode formidlere.


Agneta Werner "join Her sight"

Naturligvis er emnet også meget nærværende. Alle, der har interesseret sig for samtidskunst de sidste par årtier, vil nikke genkendende til flere af de nævnte udstillinger og begivenheder. Som for eksempel billboard aktionen fra 2003 "women 2003" eller den første udstilling i Danmark, hvor kuratoren blev synlig, måske for synlig til nogens smag: "NowHere" på Louisiana, 1996.


Ann Lislegaard "Bellona"

Ann Lislegaard var med på udstillingen, men er lige for øjeblikket også aktuel på Statens Museum for Kunst/ X-rummet. Udstillingen "Crystal World" løber til 5. august og et lille tip vil være kun at gå derind for, at se den.

Ingen kommentarer:

"DET ER TUSIND GANGE BEDRE IKKE AT VIDE ET KUK OM "KUNST, END AT HAVE DEN HALV-VIDEN, DER LEDER IND I SNOBBERIET" E.H.GOMBRICH