fredag den 27. juli 2007

Kunsthåndværk og design

Kan man drive en forretning fra Orkney Islands?Jenny og Lizza Hume kan. Efter at have forladt Westray for at tage en uddannelse som kunsthåndværkere vendte de i 1998 tilbage til øen. Her grundlagde de Hume Sweet Hume. .

Hume Sweet Hume var blandt finalisterne i Country Livings årlige konkurrence , men vandt ingen titler.
Det gjorde der i mod Made in Hastings.Seks kvinder med hver deres kreative baggrund gik i 2004 sammen om at åbne en butik i Hastings. Hele konceptet var inden da godt arbejdet igennem. Der var lagt en forretningsplan, der viste sig at holde så godt, at de i år er kåret som Best Growing Business.

Hele konceptet bag Enterprising Rural Women Awards er at finde kvindelige iværksættere på landet, som har gjort det godt. Og for alle med en lille iværksætter i maven er det inspirerende læsning. Denne årlige konkurrence har de sidste par år skubbet mig nærmere og nærmere det selv at starte som iværksætter og er en væsentlig årsag til, at jeg endelig gjorde det.

Ingen kommentarer:

"DET ER TUSIND GANGE BEDRE IKKE AT VIDE ET KUK OM "KUNST, END AT HAVE DEN HALV-VIDEN, DER LEDER IND I SNOBBERIET" E.H.GOMBRICH