torsdag den 5. marts 2009

Men hvad kan jeg så bruge det til?

Facebook vrimler med applikationer. De fleste af dem er rettet mod teenagere og derfor kom der aldrig mere end en fisk i mit akvarium og kun en enkelt blomst stak hovedet op i min have. Kalkmaleri applikationen der i mod er rettet mod voksne - selvom teenagere naturligvis også gerne må bruge den! Når du en gang er blevet træt af at sende kalkmalerier til dine venner for at fylde deres samling, er mulighederne for at bruge applikationen endnu ikke opbrugt.


Næste gang du sender en besked til en af dine venner via din indbakke, kan du vedhæfte et kalkmaleri. Det gør beskeden lidt festligere. Og, hvorfor bare lægge en fødselsdagshilsen på din vens væg, når du samtidig med teksten kan lægge et kalkmaleri?

Billederne kan også downloades til din egen computer. En af mine venner gjorde det og bruger nu Maria i Skibby kirke som profilbillede på Facebook. Du kan bruge billederne udenfor Facebook til at lave personlige postkort enten via et fotofirma eller via et fotoredigeringsprogram. Du må bare ikke sætte postkortene i produktion og sælge dem. Billederne er underlagt Creative Common License, hvilket vil sige, at så længe du krediterer mig, er du hjertelig velkommen til at lægge dem på din egen blog eller hjemmeside. Du må også bruge dem i andre sammenhænge, så længe de er ikke-kommercielle. Lige så snart du begynder at tjene penge på dem, gør jeg også.

Applikationen i sig selv har også nogle ekstra features. På "about" siden kan du blive fan af Kalkmaleri. Det betyder, at du hver måned modtager Månedens kalkmaleri. På siden kan du også uploade dine egne fotos af kalkmalerier og dele dine oplevelser med de andre via Væggen.

Applikationen indeholder 15 kalkmalerier. Hver måned skiftes de første 10 ud, så der hele tiden er nye billeder.

Kalkmaleri applikationen er konstant under udvikling, så hvem ved, måske dukker der nye muligheder op.

(Indlægget er krydsblogget på Kalkmalerier)

Ingen kommentarer:

"DET ER TUSIND GANGE BEDRE IKKE AT VIDE ET KUK OM "KUNST, END AT HAVE DEN HALV-VIDEN, DER LEDER IND I SNOBBERIET" E.H.GOMBRICH