fredag den 10. november 2006

November


"Det bliver november, en måned der ikke fører noget godt med sig, november er tophue og vinterstøvler, regn i stride strømme og blæst og mørke, den er forkølelser fordi man ikke tager den tophue på så snart man er kommet ud fra svømmehallen med vådt hår, men tramper barhovedet hen til stoppestedet på Fersenväg fordi nogle piger, som man har haft et godt øje til i femogtyvemeterbassinet, går ti meter foran én, hueløse også de, men det er piger altid, i hvert fald de piger som fanger ens interesse, og for ikke at skilte med en åndsvag hue på hovedet, lader man dem forsvinde med linje 38 som krænger afsted i mørket med regnen som tårer ned ad ruderne mens man selv venter på den næste, men så kommer der andre piger fra svømmehallen som man også har et godt øje til, og resultatet bliver at man sidder smægtende længst tilbage på bagsædet i bussen med huen i hånden, forelskelsen i brystet og infektionen også naturligvis, og må tilbringe en uge i sengen med feber og snot."
Torbjörn Flygt "Underdog" - en fabelagtig fortælling fra den gang vi der blev født i starten og midten af tresserne voksede op og langsomt nærmede os voksenlivet.
Her tilføjet et maleri af L.A.Ring "Landevejen ved Mogenstrup. Efterår" 1888 som p.t. kan ses på Statens Museum for Kunst på udstillingen "L.A.Ring. På kanten af verden". En udstilling der varmt kan anbefales.

Ingen kommentarer:

"DET ER TUSIND GANGE BEDRE IKKE AT VIDE ET KUK OM "KUNST, END AT HAVE DEN HALV-VIDEN, DER LEDER IND I SNOBBERIET" E.H.GOMBRICH