onsdag den 11. februar 2009

Down the subway

MoMA bringer nu kunsten ud til alle. I et større projekt, som skal gøre opmærksom på museet, tårner billboards af museets værker op i undergrunden. Men vi andre kan også være med.projektets hjemmeside kan du tage en videotur rundt i "udstillingen" og du kan klikke på udvalgte værker, som Meret Oppenheimers pelsbeklædte kop. Du kan downloade en audioguide til værket og enten høre den på din pc eller overføre den til din mp3 afspiller eller ipod. Det sidste giver rigtig god mening, hvis du er på vej til New York. Men skulle du pludselig stå der uden at have downloadet guiden, kan du ringe gratis til en MoMA faktalinie. På hjemmesiden kan du også downloade et kort, så du er sikker på, at du får det hele med. Og, hvis du er i New York har du sikkert dit kamera med og knipser løs. Bagefter kan du tilføje dine fotos på hjemmesiden.

Det skal måske lige nævnes, at hjemmesiden kræver Internet Explorer 7 eller de to alternativer Safari og Mozilla Firefox.

Ingen kommentarer:

"DET ER TUSIND GANGE BEDRE IKKE AT VIDE ET KUK OM "KUNST, END AT HAVE DEN HALV-VIDEN, DER LEDER IND I SNOBBERIET" E.H.GOMBRICH